Meidän porukka

Nietos "Nipa" s.2012

Mukava tummanruunikko suomenhevosruuna. Nipa on entinen ravuri ja nykyinen harrasteratsu, joka on elementissään myöskin talutusratsastuksessa.

Viuhutar "Viuhu" s.2009

Entinen ravuri ja harrasteratsu, nykyinen masun kasvattaja... toiveissa, että kesällä tilallamme juoksentelee varsa.


Sammalisen Felix "Fellu" s. 2010

Rauhallinen ruunikko shetlanninponiruuna, joka on todellinen monikäyttöponi. Fellua voi ratsastaa, ajaa, uittaa, mennä agilityä ja vaikka suksilla perässä.

Lampaat Mymmeli s.2016 Tuutikki s.2017 Nyyti s.2019

Mymmelin ja Tuutikin rodut ovat arvoitus, mutta Nyyti on suomenlammas.

Tuutikki tykkää ihmisistä niin kauan kuin on tarjolla ruokaa, Mymmeli rakastaa rapsuttelua ja Nyyti on vähän varautunut, mutta luottaessaan ihmiseen, jää kyllä mielellään rapsutettavaksi.

Vuohet Myyry ja Miiru s.2020

Vuohisiskokset, joiden perimässä on rotuina kääpiövuohi ja suomenvuohi. Molemmat ovat hihnalla talutettavia ja varsinkin Miiru rakastaa rapsuttelua ja hoitamista.

Ylämaankarja

Leppoisa pieni lauma tallin takana, toimenkuvaan kuuluu valvoa ratsastuskentän ja pihan tapahtumia. Pitkien sarvien vuoksi ne eivät ole perheen ulkopuolisten hoidossa.

Hulivilin Blackjack "Jaska" s. 2022

Jaska on kääpiöluppakani, joka tykkää ihmisistä ja tallitöissä auttamisesta. Jaskan heikko kohta on herkut, eli niillä sen saa houkuteltua aina siliteltäväksi.

Hulivilin Lumihiutale "Hiutale" s.2023

Hiutale on kääpiöluppakani, joka otettiin Jaskan kaveriksi. Hiutale vaikuttaa ujolle, mutta todellisuudessa näyttää Jaskalle kaapin paikan ja vie halutessaan ruuatkin suusta.

Penni s.2010

Australian kelpien ja suomenlapinkoiran risteytys, joka tykkää vahtia muita eläimiä ja emäntää. Ikä näkyy jo monella tavoin, paitsi vauhdissa ja äänessä.

Hurina ja Hissukka s.2022

Maatiaskissa sisarukset, jotka päätyivät elelemään tupakissoina.

Luo kotisivut ilmaiseksi!